0616653284

Home » Portfolio » Stichting Earlybirds Fotografie

Stichting Earlybirds Fotografie

 

Vrijwilligerswerk als Fotograaf voor Stichting Earlybirds:

Sinds december ’16 ben ik toegevoegd aan het fotografenteam van Stichting Earlybirds: een fantastisch mooie stichting die zich inzet voor het vastleggen van waardevolle herinneringen van (veel) te vroeg geboren kindjes die verblijven in het ziekenhuis.

De stichting wordt gedragen door veel vrijwilligers, want naast ruim 200 fotografen in NL en Belgie zijn er ook ontzettend haaksters die zogenaamde Earlybirdjes haken voor alle kindjes die we bezoeken & allerlei vrijwilligers die zich inzetten op organisatorisch gebied (zoals aanvragen aannemen, financiën afwerken, promotie etc..)

Al een aantal jaren volgde ik het werk van de stichting en dacht ik bij mijzelf: ‘wauw.. dat zou ik in de toekomst ook wel graag willen doen..’ Nu is het zover, daar ben ik heel dankbaar voor en het voelt ook wel als een bijzondere mijlpaal.  De stichting staat namelijk echt voor kwaliteit als het gaat om de fotoreportages & de selectie voor nieuwe fotografen voldoet daarom ook aan strenge eisen. De fotoreportages vinden veelal plaats in moeilijke lichtomstandigheden en daar moet je als fotograaf goed mee om kunnen gaan.

Lees meer over het werk van Stichting Earlybirds Fotografie  via deze link: http://www.earlybirdsfotografie.nl/