0616653284

Home » Blog » Een bijzonder familiemoment…

Een bijzonder familiemoment…

Zaterdag 11 februari mocht ik met mijn camera voor een familieshoot op pad naar Paasloo, een dorpje gelegen in het prachtige gebied de Weerribben. Hier is een prachtig villapark gebouwd waar je als familie(s) of andere groepen heerlijk kunt genieten van een weekendje weg.

Al in oktober vorig jaar werd ik gemaild met de vraag of ik dit weekend beschikbaar kon zijn om te fotograferen. Er was namelijk een hele mooie gelegenheid te vieren als familie; het 40-jarig huwelijk van (o)pa en (o)ma!
Een heel bijzonder en mooi moment natuurlijk.. want 40 jaren geleden kozen ze voor elkaar, met z’n tweeën. En 40 jaren later zijn ze een familie geworden met kinderen én kleinkinderen (waarvan de jongste nog maar pas geboren), en nu bestaat de familie uit 15 personen! Wat een rijkdom!

Dat is toch wel heel bijzonder om zo samen op terug te kunnen kijken & ik wist direct dat ik hier als fotografe graag mijn bijdrage aan wilde leveren!

Het werd nog specialer toen ik bericht kreeg via de mail dat ze dit moment wilden aangrijpen om hun huwelijksbeloften te ‘hernieuwen’, in het bijzijn van hun kinderen en kleinkinderen..  Prachtig!
Dit hebben ze gedaan in het kerkje van Paasloo, een heel mooi oud kerkje. Zo ontstond ook het plan om daar in het kerkje de familiefoto’s te nemen, een unieke plek wat mij betreft voor het maken van foto’s.

Het was een persoonlijk moment waarin ze terugkeken op de 40 jaren samen; met veel mooie dingen, zegeningen en herhaaldelijk de komst van nieuw leven…

Nu in het kerkje van Paasloo wilden ze ook samen uitspreken om met elkaar, en met vertrouwen op God, de voorliggende periode in te gaan; de periode van ouder worden, waarbij je als mens náást mooie dingen, ook meer en meer geconfronteerd zult worden met de gebreken en het einde van het leven.

Zo hernieuwden ze, tevens in gebarentaal, op 11-02-2017 hun trouwgeloftes in bijzijn van hun geliefden. Wauw!

Voor mij is dit een prachtig voorbeeld van trouw en liefde voor elkaar. Zo mooi om te zien hoe deze mensen dit uitspreken naar elkaar en zo hun kinderen en kleinkinderen iets heel waardevols meegeven.

Bedankt dat ik hierbij aanwezig mocht zijn & ik wens jullie nog heel veel geluk, zegen en liefde toe!

In verband met de privacy wensen vanuit de familie laat ik niet alle foto’s zien. Toch vind ik het mooi om dit bijzondere verhaal te mogen delen en een aantal beelden te kunnen laten zien!

 

6 Responsesso far.

  1. Trijnie van der Noord - Sennema schreef:

    Lieve familie

    Wat een prachtig verhaal, erg van onder de indruk .Ook de foto’s van jullie gezin , erg mooi! En de manier waarop jullie het hebben gevierd sprak me ook bizonder aan .
    Van mij ook nog van harte gefeliciteerd , wens jullie samen alle goeds met Zijn zegen .

    Lieve groet van mij .

  2. Albert schreef:

    Lieve Jan, Jaco en kinderen.

    Wat een prachtig moment.
    Het ontroert me jullie zo samen te zien en het verhaal te lezen.
    Het was niet alleen terug kijken maar ook heel bewust vooruit kijken.
    Voor elkaar kiezen voor de komende jaren. Ik hoop en bid dat het jullie relatie met elkaar en met God nog meer heeft versterkt. Mooi om dit te doen met jullie kinderen.Indrukwekkend.

    Jullie broer zwager en oom Albert.

  3. Rita nicolai schreef:

    Wat een ontroerend moment, om naar te kijken en te lezen, maar zeker voor jullie samen en als gezin. Heel mooi om dat zo weer uit te spreken!
    Ik bid jullie Gods zegen toe voor de toekomst! Samen met Hem is het altijd goed?

  4. Renee schreef:

    Wat een kostbaar moment.
    Rijk, ondanks en dankzij alles wat er was en is.
    Prijs God én hard gewerkt en veel zegen van de Here God toegebeden.

  5. Coby schreef:

    Lieve Jan en Jàco,

    Van harte gelukgewenst met jullie 40-jaar officieel bij elkaar én met de het weer uitspreken van je trouwbeloftes, schitterend. Het straalt van de foto’s af!
    XXX

    Coby

  6. Plony schreef:

    Lieve Jan en Jaco en kinderen,
    wat een prachtige foto’s en wat mooi dat jullie elkaar weer opnieuw trouw beloofd hebben op zo’n bijzondere wijze! Van harte Gods zegen toegewenst voor jullie allemaal.
    Plony

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *