0616653284

Home » Blog » Trouwen op Valentijnsdag

Trouwen op Valentijnsdag

Op 14-02-2017 zijn Ruben & Sarah getrouwd, en ik mocht dat moment vastleggen!

Het was een prachtige zonnige winterdag.

Om 09.00u kwam ik aan bij het ouderlijk huis van de bruid, waar ze nog volop aan het voorbereiden was. Dat gaf mij de gelegenheid om hier mooi nog wat fotomomentjes van te maken, erg leuk!

Haar en make-up werden prachtig gedaan, de jurk hing klaar, schoenen, sieraden en geurtje.. al deze details zijn mooi om speciaal even vast te leggen.

Vanwege het mooie weer kon de -onmisbare- haarspray buiten lekker flink in het haar gesprayd worden.

Ondertussen was Ruben er klaar voor om zijn bruid op te halen. Even wennen allemaal, want o ja ‘de jas moet wel even uit voor de foto!’. Dus hét eerste moment dat je elkaar als bruid en bruidegom ziet, dat deden we gewoon 2 keer!

Er was even kort gelegenheid om hen samen als bruidspaar vast te leggen, tegenover het ouderlijk huis zochten we een mooi plekje daarvoor op. En tot grote verrassing ging Ruben daar alsnog op zijn knieën om Sarah officieel ten huwelijk te vragen!

Om 10.30uur volgde het officiële gedeelte waarvoor Sarah een speciaal fotoboekje had gemaakt, waar vanuit zij mooie en lieve woorden vertelde aan haar Ruben en vervolgens haar trouwbelofte deed. Twee nichtjes mochten de ringen geven en vervolgens mochten ook zij in het trouwboekje hun ‘handtekening’ zetten, hoe speciaal is dat!

Na afloop gingen ze nog even met alle gasten op de foto op het bordes van het gemeentehuis.

Als man & vrouw gingen ze vervolgens met familie naar het ouderlijk huis van Ruben, om daar een toost uit te brengen op hun huwelijk. Ze ontvingen nog prachtige woorden vanuit de beide ouders en trouwbijbel als kado.

Super dat ik dit bijzondere moment mocht mee beleven & heel veel liefde & geluk toegewenst samen!

 

(omdat er nog een extra feest volgt met het bruidspaar en vrienden laat ik hier niet alle foto’s zien. Zo blijft dat nog een beetje een verrassing!)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *