0616653284

Home » Blog » Bruiloft Annemarie & Nathan 17-02-2017

Bruiloft Annemarie & Nathan 17-02-2017

17-02-2017 De grote dag van Annemarie & Nathan
 Het was een eer om hier als fotograaf van begin tot eind bij te mogen zijn! Wat een feest!

 

Al om 7.30 uur arriveerde ik in Hoogeveen, waar de aanwezigen al druk in de weer waren met de laatste voorbereidingen van deze dag. Annemarie zat als bruid al lekker te genieten dat haar make-up en haren werden gedaan. Alles verliep volgens planning en al op tijd stond ze voor hem, haar bruidegom, klaar!

Nog even wachten..
Daar kwam Nathan aanrijden in een fantastisch rood VW-busje. Wat een super tof ding!

Gelukkig hadden Annemarie & Nathan zich goed voorbereid op alle weersomstandigheden en zo hadden ze ook een hele gave binnenlocatie geregeld voor de foto’s: de oude Looierij. Daar konden we ons wel een tijdje vermaken!

Nadien zijn we naar de sporthal gereden, de plek waar het stel elkaar heeft leren kennen.

 En tot slot konden we gelukkig, gezien het weer, ook nog even een momentje buiten pakken voor een aantal prachtige foto’s.

Na deze enerverende ochtend was het tijd voor een pauze voor ons als fotografen. Jantina was namelijk voor een groot gedeelte van de dag met mij meegekomen als second shooter. Even met elkaar praten hoe het deze ochtend gegaan is en de ideeën voor de middag doorspreken, dat was wel even fijn!  

Om 14.00 uur ging de trouwceremonie in het gemeentehuis van Hoogeveen beginnen. Annemarie & Nathan werden gereden in hun VW-busje en kwamen toeterend en staand met hun hoofden uit het dakraam aanrijden, fantastisch!

Na afloop moesten we vlot weer vertrekken, er wilden immers nog meer stellen trouwen die dag!

Tijd voor taart & groepsfoto’s op de volgende locatie; camping Krakeel. De groepsfoto’s hadden we voorbereid, de camping hadden we bezocht van tevoren en verschillende ideeën hebben we bedacht. Gezien het koude weer, liep dit toch even anders dan gepland. De hele lijst met foto’s die het bruidspaar graag wilde hebben, gingen we vlot en op dezelfde plaats schieten, zodat de gasten én het bruidspaar het niet te koud kreeg ?

Na het stampottenbuffet was tijd voor de trouwdienst in de Opgang te Hoogeveen.

Het avondfeest was in Schoonhoven, een moderne mooie feestlocatie. Er werden een aantal hilarische stukjes gedaan, waaronder een flashmob van de familie. Een goede aanzet tot het dansfeest van die avond!

Reuze gezellig en er is volop gedanst. Ik kreeg er weer frisse energie van en heb zelfs op het feest nog foto’s genomen, ik kijk terug op een fantastische dag! 

2 Responsesso far.

 1. Annemarie schreef:

  Wat heb je dat superleuk geschreven! En wat was het tof inderdaad! En ook zo uniek dat je zelfs op het feest nog zulke leuke foto’s hebt gemaakt! 😀
  En de foto’s, nooit gedacht dat we zo leuk spontaan op de foto konden staan haha super gedaan!

 2. Hillie Hoogeveen schreef:

  Hallo Annemarie en Nathan,

  Zojuist jullie blog gelezen.
  Wat moet dat een fantastische dag zijn geweest. Schitterende reportage!
  Hoe kwam ik op jullie blog?
  Ik was benieuwd of er al nieuws was ?.
  Het wordt nu wel heel spannend, echt de laatste lootjes voor de komst van jullie kindje.
  Heel veel sterkte.

  En Nathan, dank voor je uitnodiging om de nieuwe wereldburger te komen bewonderen. Ik geef daar graag gehoor aan?.

  Groetjes,
  Hillie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *