0616653284

Home » Blog » Bruiloft Arjan & Marion

Bruiloft Arjan & Marion

22 Juni 2018

Wat een heerlijke bruiloft!

Arjan & Marion ontmoette ik in februari van dit jaar. Aangezien ze vlakbij wonen, spraken we bij hen thuis af voor een kennismakingsgesprek. En dat was al super leuk! Direct hoorde ik allerlei leuke en bijzondere elementen die hun bruiloft zouden kenmerken; het was al gauw duidelijk, deze dag werd tot in de puntjes voorbereid!
Marion leerde ik kennen als iemand die houdt van allerlei leuke details; dit was te zien op hun trouwdag, maar het is ook terug te zien in de inrichting van hun huis. Dat past zo in een tijdschrift!

’s Ochtends zat Marion al klaar voor de make-up en het bruidskapsel. Terwijl we een praatje maken, begin ik ondertussen te fotograferen. Er is dan al zo veel leuks om vast te leggen! Marion zei: o, vergeet dan niet dat ene ding (hoe heet dat ook al weer..?) boven op de kast, want… dat is namelijk het enige hier in huis dat van Arjan komt’.
Haha! Kunnen jullie ontdekken welk stukje van de inrichting dat dan zal zijn? šŸ˜‰

Voor het vastleggen van de voorbereidingen bij Arjan had ikĀ Ā Matthijs Jonker FotografieĀ gevraagd, een hele fijne aanvulling! Zo krijg je als bruidspaar echt een complete weergave van je dag.

Arjan kwam aan met een trouwtrekker, super tof!
Hoewel we ’s o
chtends enkele regenbuien moesten ontwijken, lieten Marion & Arjan lieten zich hier gelukkig niet door afschrikken en dit levert juist ook een mooi gevarieerd beeld aan foto’s op!

De aardappelschuur van de ouders was omgebouwd tot unieke feestlocatie, en ** WAUW! ** Wat hadden ze dat toch ontzettend mooi gedaan!

Marion had ook – met wat hulp – allerlei leuke houten borden gemaakt, met grappige teksten en aanduidingen. En zo was er nog veel meer leuks;

  • bedrukte snoepzakjes tijdens de kerkdienst * speciale sokken voor getuigen & vader * een ijscowagen, mjumm!Ā  * lieve teksten in een fotolijstje speciaal voor de ouders deze dag..* een werkelijk waar prachtige bruidstaart * en aangezien Marion werkt als juf op een basisschool kwamen er twee klassen vol schoolkinderen op deze dag! Ook voor al deze kids had ze goede voorbereidingen getroffen, zo konden zij zich ook lekker vermaken tijdens deze feestdag.

 

Al met al; een unieke, gezellige en bijzondere trouwdag die ik ook niet snel zal vergeten.

 

Arjan & Marion, heel veel geluk samen & veel plezier met de foto’s van jullie dag!

Liefs,

Renate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *