0616653284

Home » Blog » Buiten Bruiloft Johan & Foke

Buiten Bruiloft Johan & Foke

Vrijdag 11 mei 2018

Wat een heerlijke bruiloft!

Johan & Foke zijn getrouwd op een prachtige zonnige vrijdag en ik was er de hele dag bij om alles vast te leggen. Het begon in Zwolle waar Foke zich als bruid klaarmaakte. Johan ontmoette haar daar om 11.00uur en kwam aan in een gave grote trouwauto.

Ze hadden een prachtige locatie uitgekozen om foto’s te maken, natuurgebied de Havelterberg. Er waren meer mensen die op deze prachtige dag daar gingen wandelen, dus natuurlijk hadden ze als bruidspaar heel wat bekijks!

De zon scheen fel en het was warm, kortom: echt een dag voor een ijsje! *laat Johan nou toevallig heel veel van ijsjes houden*!

We reden naar het dorpje Havelte en vonden daar IJssalon Rimini. De mensen daar reageerden erg verrast dat er een bruidspaar in hun ijssalon stond, dat maken ze natuurlijk niet iedere dag mee..!

Daarna reden we naar het koloniekerkje in Wilhelminaoord , de locatie voor de rest van de bruiloft. Wat een prachtige plek & wat een geluk deze dag met dit weer dat alles lekker buiten kon plaatsvinden!

In de felle middagzon vond de ceremonie plaats. Het bruidspaar vond het niet erg 😉

Nadien werd er een toast uitgebracht en was er tijd voor taart. Het friese tintje mocht hierbij niet ontbreken!

Vervolgens was het tijd voor een aantal groepsfoto’s. Ondertussen kon er door de kinderen (en volwassenen) gewoon ontspannen buiten gespeeld worden; volleyballen, schommelen, trampoline springen.. hoe relaxt!

Een bijzondere extra deze dag was de muziek. Johan is docent muziek, en zijn eigen leerlingen kwamen zingen ’s middags tijdens de bruiloft. Wat een talent!!
De gasten genoten volop en konden heerlijk relaxed luisteren naar de muziek; onderuit gezakt op een stoel, zittend op een hooibaal, of op een schommel aan de boom.

De middag vloog voorbij; tijd voor wat eten. Ook hier hadden ze iets speciaals voor geregeld; er werden namelijk door  Viva la Pizza  live pizza’s gebakken, super leuk!

Er volgden nog 2 hilarische stukjes door beide families. Ook dit onderdeel is toch echt wel een leuk extra tijdens een bruiloft; zo leer je als gast (en fotograaf) het bruidspaar een beetje beter kennen…

Daarna was het tijd voor de trouwdienst in het mooie witte kerkje. Een mooie dienst met wederom prachtige muziek. Johan zijn inbreng was hierbij ook weer aanwezig. Hij verraste Foke met een super mooi liefdeslied speciaal voor haar.

Tot slot werd er natuurlijk feest gevierd die avond! In het kerkje werd gedanst met knallende muziek van DAEN en buiten kon je lekker blijven chillen bij het kampvuur.

Wat een TOP bruiloft! 

Johan & Foke,

bedankt dat ik dit mocht meebeleven met jullie  &

ik wens jullie samen heel veel liefde en geluk toe in jullie huwelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *