0616653284

Home » bruiloft » Trouwen in Deventer

Trouwen in Deventer

Vrijdag 14 juli 2017 was het zover; Jan & Annemieke gingen trouwen!

In hartje Deventer, een prachtige stad om te wonen & te trouwen.
En ik had het voorrecht om hier de hele dag bij te zijn, om deze dag voor hen vast te leggen. Dat was nog eens een feestje, een leuker verjaardagsfeestje kon ik mij eigenlijk niet bedenken op deze dag!

De dag werd ook vastgelegd door twee videografen. Voor mij was dit de eerste keer om met een videograaf samen te werken en best even wennen, omdat je wel moet afstemmen wie vanaf waar gaat filmen/fotograferen om niet in elkaars beeld te staan. Daarnaast gaf het juist ook weer meer mogelijkheden en dat is ook erg tof!

Annemieke had een fantastische jurk en de bloemen in het haar maakten het hele plaatje mooi compleet en romantisch. Ze werd opgehaald door Jan, die ook een fantastisch en uniek pak had uitgekozen. Hij kwam met een fantastische bak, wat een geluid zit daarin!

De weersvoorspelling gaf enkele buien af, maar gelukkig hebben we hier weinig last van gehad. Tijdens de ceremonie zaten we namelijk gewoon binnen en dat was het moment dat er een flinke bui voorbij kwam. Nadien bezochten we nog even een grote kerk om daar gelijk wat foto’s te maken. Vervolgens konden we net een hevig bui ontwijken door een steegje in te duiken wat eveneens een tof fotomoment mét paraplu gaf!

De rest van de dag bleef het droog & dat was wel heel fijn met een zomers buitenfeest op de planning.

Het feest vond plaats bij Burnside Cablepark, een plek waar Jan en Annemieke zich helemaal thuis voelen. Ze konden het dan natuurlijk ook niet laten om op deze speciale dag zelf nog even het water op te gaan; hoe stoer is dat!

De styling was deze dag ook erg mooi geregeld en daar houd ik als fotograaf zeker van; het vastleggen van al die details waar ook veel tijd en moeite voor is gedaan voor deze speciale dag.

Er werd sushi geserveerd, favoriet bij Jan en Annemieke. De kinderen gaven echter wel de voorkeur aan de patat en hamburgers 😉

Het was al met al een prachtige dag: heel relaxt, romantisch, stoer, stylish, gezellig, goed eten en afsluitend een heerlijk feest!

Hieronder een impressie van de dag:

 

Ga je ook trouwen of ken je iemand die gaat trouwen?
Natuurlijk wil je dit dan ook graag op een mooie manier vastgelegd hebben!
Neem gerust contact  met mij op om de mogelijkheden te bespreken om mij als fotograaf op jullie bruiloft te boeken. Ik hoor graag van je!

3 Responsesso far.

  1. G.J.Kerkhoven schreef:

    Perfect en heel mooi gedaan

  2. Annemarie schreef:

    Superleuk zeg!!! 😀 XXX

  3. Greetje Westerveen schreef:

    Geweldig zeg , klasse , op alle details gelet en vastgelegd , wat een prachtige foto’s . Uit de kunst ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *