0616653284

Home » Blog » Trouwerij Judith & Erik

Trouwerij Judith & Erik

– Trouwerij op locatie De Kruimel, Gasselte, de beste trouwlocatie van Nederland!-

28 september was het zover; Judith & Erik stapten in het huwelijksbootje!

Deze dag mocht ik vastleggen, een eer om dat te mogen doen en zo deze bijzondere dag te mogen bijwonen!

De weersvoorspelling bleef wisselen; tot op het laatst hoopten we op een droge dag, met mogelijk wat zonneschijn. Helaas bleek het deze ochtend zelf toch echt te nat en regenachtig, waardoor op het laatste moment alsnog een back-up locatie gezocht moest worden voor de fotoshoot. Die vonden we gelukkig snel in het Drents Museum van Assen!

Een uitdaging om dan ineens binnen foto’s te schieten & tegelijkertijd bracht dat weer andere creatieve mogelijkheden met zich mee. Gelukkig is dit prima gelukt!

Ik startte bij Judith, die zich in hun eigen huis klaarmaakte voor deze dag. Erik kwam haar ophalen met een mooie Audi, gaf nog even flink gas op het laatst waarbij hij de muziek lekker hard aan had staan in de auto. Deze bruidegom was helemaal zichzelf!

De trouwceremonie & kerkelijke inzegening vonden plaats in een prachtig wit kerkje in Gasselte, in de ‘achtertuin’ van de Kruimel; deze locatie staat inmiddels bekend als beste trouwlocatie van Nederland.
Ze hadden dus niet beter kunnen kiezen!

De rest van deze relaxte dag werd vervolgd bij de Kruimel, in de tuin (yes, het was de rest van de dag droog!) maakten we allerlei groepsfoto’s, de taart werd aangesneden, persoonlijke speeches werden gehouden door beide ouders en iedereen genoot van een goed geregelde barbecue.

Rond 19.00uur kwam er gezellige Ierse live-muziek en verder werd de avond gevuld met een aantal humoristische stukjes vanuit de familie en swingen op de muziek. Een mooie dag!

Judith & Erik, heel veel geluk gewenst samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *